18.5.2016: Zakaj težko najdemo primernega partnerja?

Dogodki za Samske organizirajo 18. maja 2016 v Ljubljani predavanje z delavnico: Zakaj težko najdemo primernega partnerja?

Se vam dogaja, da vas potencialni partnerji ne privlačijo več, ko se z njimi bolj zbližate, pa ne veste zakaj? Se sprašujete, zakaj vse vaše zveze razpadejo? Se vedno znova zapletate v razmerja z osebami, za katere menite, da vam ne vračajo ljubezni in so morda celo nasilne? Niste prepričani, če vas sedanji fant / dekle ljubi ali če resnično ljubite vi njega / njo? Ali se vam ponavljajo nekatere druge težave pri iskanju primernega partnerja ali pri gradnji kakovostnega odnosa z njim?

Če ste na katero od vprašanj pritrdilno odgovorili, vam priporočamo udeležbo na predavanju Zakaj težko najdemo primernega partnerja,  ki vam bo pomagalo lažje odkriti ter nato odpraviti (velikokrat nezavedne) vzroke, ki vam morda preprečujejo vzpostavljanje in gradnjo osrečujočega ter trajnega partnerskega odnosa.

Več informacij lahko preberete na spletni strani http://www.dogodkizasamske.si/o-dogodkih/zakaj-tezko-najdemo-primernega-partnerja.html, kjer se lahko tudi prijavite do 11.5.2016 oz. do zapolnitve prostih mest.

Vabimo vas, da naredite nov korak na poti uresničitve svojega najglobljega hrepenenja.