SKUPINA ZA SAMSKE 

  • Se soočate z bolečino neuresničenega hrepenenja po pravi ljubezni v dvoje?
  • Se bojite, da boste ostali samski?
  • Se vam  morda postavlja vprašanje, ali je smiselno vztrajati v razmerju s sedanjim fantom ali dekletom?
  • Se sprašujete zakaj vse vaše zveze razpadejo?
  • Se vam dogaja, da vas fantje oziroma dekleta ne privlačijo več, ko se z njimi bolj zbližate, pa ne veste zakaj?
  • Ugotavljate, da se vedno znova zapletate v razmerja z ženskami / moškimi, za katere se izkaže, da niso primerni za vas?
  • Fantje, morda opažate, da zamrznete, ko bi želeli pristopiti k dekletu, ki vam je všeč?
  • Se vam ponavljajo neki drugi vzorci težav pri iskanju primernega partnerja / partnerke ali pri vzpostavitvi, razvoju oz. ohranitvi kakovostnega partnerskega odnosa?

Če je vaš odgovor na katero od zgornjih vprašanj pritrdilen, vam priporočamo vključitev v skupino za samske.

Skupina je primerna tudi za posameznike oz. pare, ki so v razmerju, vendar se soočajo s težavami pri razvoju partnerskga odnosa ali je imel kateri od njiju v preteklosti več neuspešnih razmerij (z namenom zmanjšanja možnosti ponovnega razočaranja oz. neuspeha).

Skupina je namenjena odkrivanju in razreševanju (pogosto nezavednih) vzrokov, ki lahko samske ovirajo pri uspešnem iskanju bodočega partnerja in razvoju trajnega in osrečujočega partnerskega odnosa.

Poleg tega si udeleženke in udeleženci, ki se soočajo s podobnimi stiskami in težavami, izmenjujejo svoje izkušnje, skupaj pripravljajo in preverjajo vsak svoj akcijski načrt iskanja novih priložnosti za srečevanje in novih načinov spoznavanja potencialnega partnerja. Ob podpori skupine poskuša vsak posameznik vedno bolj odpravljati dosedanje napake ali pomanjkljivosti ter presegati stare nefunkcionalne vzorce vstopanja v intimnejše odnose in razvijanja le-teh.   

Skupino bo vodila Darja Jurinčič Jogan, mag. zakonskih in družinskih študij ter zakonska in družinska terapevtka.

Skupina vključuje od 5 do 10 deklet in fantov in je zaprtega tipa (na vseh srečanjih skupine so prisotni isti udeleženci). Srečanja potekajo od oktobra do junija na 14 dni in trajajo po 90 minut do 2 uri  (odvisno od števila udeležencev v skupini). 

Skupina v Kopru, Destradijev trg 11, bo pričela s srečanji predvidoma  v sredo 17. oktobra 2018 ob 18. uri. Prispevek znaša 10 EUR za vsako srečanje.

Skupina v LjubljaniUlici stare pravde 11, bo pričela s srečanji predvidoma v torek 16. oktobra 2018 ob 18. uri. Prispevek znaša 17 EUR za vsako srečanje.

Potrebne so predhodne prijave. Vsi prijavljeni bodo imeli pred vključitvijo v skupino brezplačni individualni pogovor s terapevtko.

Za prijavo ali dodatne informacije nam lahko pišete na elektronski naslov info@zavod-istra.si oz. izpolnite kontaktni obrazec ali pokličete oz. pošljete SMS na telefon 031 281 867.