10.2.2017: 3-urno predavanje: Zakaj ne najdem (primernega) partnerja?

OPOZORILO!

26.1.2017 ODPADE predavanje Zakaj ne najdem (primernega) partnerja zaradi bolezni predavateljice.

Predavanje bo izvedeno v nadomestnem terminu in sicer v petek 10. februarja 2017 od 17. do 20. ure v Hotelu Park v Ljubljani, Tabor 9. 

Si že več časa želite srečati primernega partnerja, pa se to ne zgodi? Se vam dogaja, da vas potencialni partnerji ne privlačijo več, ko se z njimi bolj zbližate, pa ne veste zakaj? Se sprašujete, zakaj vse vaše zveze razpadejo? Se vedno znova zapletate v razmerja z osebami, za katere se izkaže, da niso primerne za vas? Ali se vam ponavljajo nekatere druge težave pri iskanju primernega partnerja ali pri gradnji kakovostnega odnosa z njim? Si želite v novem letu pozitivne spremembe na tem področju?

Če ste na katero od vprašanj pritrdilno odgovorili, vas vabimo na predavanje z naslovom Zakaj ne najdem (primernega) partnerja?

Udeležba na predavanju vam bo razširila pogled na vzroke težav pri vzpostavljanju in razvoju kakovostnega in trajnega partnerskega odnosa. To pa je pomemben korak na poti njihove razrešitve. 

Na predavanju bo namenjen poseben poudarek nezavednim mehanizmom in dejavnikom, ki imajo velik vpliv pri iskanju primernega partnerja in pri zapletih v intimnih odnosih.
  • Te vsebine bodo ponazorjene s številnimi konkretnimi primeri, ki bodo udeležencem lahko pomagali prepoznati morebitne vzroke njihovih težav.
  • Predstavljeni bodo tudi nekateri načini razreševanja globljih vzrokov težav pri iskanju primernega življenjskega partnerja.

 Izvajalka bo zakonska in družinska terapevtka Darja Jurinčič Jogan, mag. zakonskih in družinskih študij.

Prispevek za delavnico znaša 30 EUR. Če nas kontaktirate, vas bomo seznanili z možnostjo 50% popusta. 

Za dodatne informacije in prijave lahko pokličete na tel. 031 281 867 ali pišete na e-naslov info@zavod-istra.si.

IZJAVE UDELEŽENCEV 

“Delavnica je presegla moja pričakovanja. Odprla mi je drugačen pogled. Všeč mi je bilo, ker je bilo predstavljenih veliko praktičnih primerov.” 

“Spoznal sem, da veliko problemov izhaja iz preteklih zvez in iz otroštva. Dosti koristnih spoznanj o podzavesti in samozavesti”.

“Sedaj mi je bolj jasno, kaj se mi je dogajalo v dosedanjih partnerskih odnosih. Navdaja me upanje, da lahko nekaj spremenim.”

“Prijetno in pozitivno sem presenečena nad vsebino. Spoznala sem nove možnosti reševanja težav in dela na sebi.” 

“Škoda, da nisem o tem slišala že pred mnogimi leti! Mislim, da bi mi bilo prihranjeno veliko bolečih izkušenj.”

“Predavanje mi je dalo misliti, da so bili nesporazumi in konflikti v dosedanjih razmerjih morda odraz nerazrešenih stvari iz preteklosti in ne posledica moje ali partnerjeve neprimernosti.”

Vabimo vas, da v novem letu naredite nov korak na poti uresničitve svojega najglobljega hrepenenja!