9.11.2016: Predavanje Zakaj ne najdem (primernega) partnerja?

Si že več časa želite srečati primernega partnerja, pa se to ne zgodi? Se vam dogaja, da vas potencialni partnerji ne privlačijo več, ko se z njimi bolj zbližate, pa ne veste zakaj? Se sprašujete, zakaj vse vaše zveze razpadejo? Se vedno znova zapletate v razmerja z osebami, za katere menite, da vam ne vračajo ljubezni in so morda celo nasilne? Ali se vam ponavljajo nekatere druge težave pri iskanju primernega partnerja ali pri gradnji kakovostnega odnosa z njim?

Če ste na katero od vprašanj pritrdilno odgovorili, vas vabimo na predavanje z delavnico z naslovom Zakaj ne najdem (primernega) partnerja, ki bo v sredo 9. novembra 2016 od 17. do 20. ure v Ljubljani, Ulica stare pravde 11. 

Udeležba na delavnici vam bo pomagala razumeti kaj se dogaja v ozadju vašega neuresničenega hrepenenja in stopiti na novo pot iskanja življenjskega partnerja. Vzpostavljanje in gradnjo osrečujočega ter trajnega partnerskega odnosa lahko ovirajo različni (pogosto nezavedni) vzroki, ki jih je potrebno odkriti in razrešiti.    

Izvajalka bo zakonska in družinska terapevtka Darja Jurinčič Jogan, mag. zakonskih in družinskih študij.

Prispevek za delavnico znaša 30 EUR.

Za dodatne informacije in prijave, ki so obvezne, lahko pokličete na tel. 031 281 867 ali pišete na e-naslov info@zavod-istra.si.

Vabimo vas, da naredite nov korak na poti uresničitve svojega najglobljega hrepenenja.

IZJAVE UDELEŽENCEV 

“Delavnica je presegla moja pričakovanja. Odprla mi je drugačen pogled. Všeč mi je bilo, ker je bilo predstavljenih veliko praktičnih primerov.” 

“Spoznal sem, da veliko problemov izhaja iz preteklih zvez in iz otroštva. Dosti koristnih spoznanj o podzavesti in samozavesti”.

“Sedaj mi je bolj jasno, kaj se mi je dogajalo v dosedanjih partnerskih odnosih. Navdaja me upanje, da lahko nekaj spremenim.”

“Prijetno in pozitivno sem presenečena nad vsebino. Spoznala sem nove možnosti reševanja težav in dela na sebi.” 

“Škoda, da nisem o tem slišala že pred mnogimi leti! Mislim, da bi mi bilo prihranjeno veliko bolečih izkušenj.”

“Predavanje mi je dalo misliti, da so bili nesporazumi in konflikti v dosedanjih razmerjih morda odraz nerazrešenih stvari iz preteklosti in ne posledica moje ali partnerjeve neprimernosti.”