7.7.2016: Zakaj težko najdemo primernega partnerja?

 

Se vam dogaja, da vas potencialni partnerji ne privlačijo več, ko se z njimi bolj zbližate, pa ne veste zakaj? Se sprašujete, zakaj vse vaše zveze razpadejo? Se vedno znova zapletate v razmerja z osebami, za katere menite, da vam ne vračajo ljubezni in so morda celo nasilne? Niste prepričani, če vas sedanji fant / dekle ljubi ali če resnično ljubite vi njega / njo? Ali se vam ponavljajo nekatere druge težave pri iskanju primernega partnerja ali pri gradnji kakovostnega odnosa z njim?

Če ste na katero od vprašanj pritrdilno odgovorili, vam priporočamo udeležbo na predavanju z delavnico Zakaj težko najdemo primernega partnerja, ki ga organizirajo Dogodki za Samske  7.7.2016 v Ljubljani. Izvajalka  predavanja in delavnice bo zakonska in družinska terapevtka Darja Jurinčič Jogan, mag. zakonskih in družinskih študij.

Udeležba na tej prireditvi vam bo omogočila lažje odkriti ter nato odpraviti (velikokrat nezavedne) vzroke, ki vam morda preprečujejo vzpostavljanje in gradnjo osrečujočega ter trajnega partnerskega odnosa.

Več informacij lahko preberete na spletni strani http://www.dogodkizasamske.si/o-dogodkih/zakaj-tezko-najdemo-primernega-partnerja.html.

Vabimo vas, da naredite nov korak na poti uresničitve svojega najglobljega hrepenenja.