SREČANJE SAMSKIH V LJUBLJANI 9.12.1017

  • Ste samsko dekle ali fant in želite srečati svojega bodočega življenjskega partnerja/partnerko, a ugotavljate, da imate v vsakdanjem življenju premalo priložnosti, kjer bi ga/jo lahko spoznali?
  • Se vam morda ponavljajo določene težave, ki vas ovirajo pri vzpostavljanju odnosa s potencialnim bodočim partnerjem/partnerko?
  • Vas v vsakokratnem razmerju s fantom/dekletom spremljajo zapleti, zaradi katerih vsaka vaša zveza razpade?

Če ste na katero od zastavljenih vprašanj pritrdilno odgovorili, vas vabimo na srečanje za samske, ki bo v soboto 9. decembra 2017 s pričetkom ob 17. uri na kmetiji Ježek, Ulica bratov Komel 20, Ljubljana – Šentvid. 

 

 

Poleg skupnega spoznavanja bo na srečanju priložnost tudi za spoznavanje v parih.

V manjših skupinah se bodo lahko dekleta in fantje obogatili z izmenjavo svojih pogledov, mnenj in izkušenj s področja iskanja ljubezni svojega življenja. Morda boste v njih odkrili pomembno spoznanje, kaj bi bilo dobro spremeniti, da bi bili na poti uresničitve najglobljega hrepenenja uspešni.

Kdor bo želel, bo imel na srečanju možnost zastaviti kakšno vprašanje zakonski in družinski terapevtki Darji Jurinčič Jogan. Posveča se delu s samskimi, ki se soočajo s težavami pri vzpostavljanju odnosa s potencialnim partnerji/partnerkami ali s ponavljajočimi zapleti, ki jih ovirajo pri gradnji kakovostnega in trajnega partnerskega odnosa. 

Poleg skupnega programa bo dovolj priložnosti tudi za sproščeno medsebojno druženje in spoznavanje ob prigrizku in plesu.

Prispevek znaša 20 EUR oz. 17 EUR za hitre prijave do 27.11.2017 in vključuje poleg organizacijskih stroškov tudi prigrizek ter možnost pogovora z zakonsko in družinsko terapevtko. Vsi prijavljeni bodo prejeli navodila za plačilo prispevka.

NOVO: Dekleta se lahko še prijavijo do 8.12.17 in izkoristijo 50 % last minute popusta. 

Prijavite se lahko do 4. decembra 2017 oz. do zasedbe razpoložljivih mest po elektronski pošti info@zavod-istra.si ali po telefonu 031 281 867. Zaradi lažje organizacije dogodka prosimo, da nam ob prijavi poleg imena navedete vašo starost ter sporočite številko vašega mobilnega telefona.

Lepo vabljeni!